מתכון

LET'S COOK

לבבות נוטלה

לביבות שוקולד נוטלה, בצורות ודמויות שונות. מכנים אותם אוזניים של חיות וזה די מוציא את התיאבון. אנו קראנו להם לבבות, לבבות נוטלה משובחות. ישנו מגוון רחב מלבד נוטלה, כנסו קבלו הצעות למתכון.

חומרים:

  • 1/2 ק”ג בצק עלים מרודד לעובי של 1/2 ס”מ
  • ½1 כוסות ממרח נוטלה
  • סוכר לקישוט


אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. פורסים את הבצק על משטח עבודה, וחותכים ל-2 מלבנים שווים לאורך.
  3. מורחים כל מלבן בנוטלה. מגלגלים לרולדה משני הצדדים, עד שהם נפגשים באמצע. מקפיאים כחצי שעה עד שהרולדות מתקשות.
  4. פורסים לעוגיות בעובי 1 ס”מ. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומפזרים סוכר מלמעלה.
  5. אופים כ- 25 דקות, עד להזהב.
דילוג לתוכן